M line brengt one-size-fits-all matras Wave op de markt

Matrassenmerk M line is het eerste A-merk, dat een one-size-fits-all matras op de markt brengt. Wave by M line is vanaf deze week verkrijgbaar bij Beter Bed, verscheidene slaapcomfort dealers én online op www.wavebymline.nl

Over Wave by M line

Voor de ontwikkeling van het matras heeft M line gebruik gemaakt van de eerder opgedane kennis en expertise en daarom is Wave volledig aanpasbaar aan de slaapvoorkeuren van de consument. Het matras bestaat uit twee verschillende lagen hoogwaardig, drukverlagend schuim, die afzonderlijk van elkaar draaibaar zijn. Zo is het matras geschikt voor iedereen. Om dit te ervaren mag de consument altijd gebruik maken van 125 nachten kosteloos proefslapen.

Color your day. Sleep on a wave.

Het geheim van een perfecte dag, is een matras dat zich vormt naar jouw lijf. En dat is precies wat Wave doet.
Ontworpen door de designers van M line. Wave geeft je leven elke dag meer kleur.

Bestel Wave nu!