Home

Het Matras

Tijk

Wave heeft een volledig afritsbare tijk, bestaande uit 100% polyester, die je makkelijk kunt wassen op 60 graden. Zo houd je jouw bed heerlijk schoon! Bovendien ziet ‘ie er ook nog eens prachtig uit. Win-win!

Aircomfort®

Draai deze toplaag naar boven als je houdt van een zacht matras, waar je wel voldoende steun aan hebt.

Opencellig traagschuim

Dit bijzondere materiaal is ontwikkeld door de knappe koppen van NASA en zorgt voor een goede drukverdeling van verschillende drukpunten in het matras. Door de opencellige structuur keert het snel terug in zijn oude vorm, waardoor het matras comfortabel aanvoelt bij de eerste aanraking. Dus of je nu een ranke vrouw of een beest van een vent bent: op Wave lig je altijd goed.

Koudschuim

De basis van Wave bestaat uit stevig koudschuim met 5 comfortzones. Die geven je ondersteuning op de goede plekken en juist ruimte bij onder andere je schouders en heupen. Wil je nog meer ondersteuning? Draai dan deze laag om.

Onderkant

Om de boel goed op zijn plaats te houden, heeft de onderkant van de tijk een antisliplaag. Op deze laag zijn ook handvatten geplaatst, zodat je matras makkelijk kunt verplaatsen.

Color your day. Sleep on a wave.

Het geheim van een perfecte dag, is een matras dat zich vormt naar jouw lijf. En dat is precies wat Wave doet.
Ontworpen door de designers van M line. Wave geeft je leven elke dag meer kleur.

Bestel Wave nu!

Proefslapen

125 nachten proefslapen

Als je een nieuw matras koopt, wil je daar vaak nog even een nachtje over slapen. Omdat wij dat wat weinig vinden, mag je maar liefst 125 nachten proefslapen op Wave. Zo weet je zeker dat je de juiste matras hebt.

Is Wave toch niet het ideale matras voor jou en wil je hem gratis terugsturen? Dat kan op twee manieren:

  1. Bel met ons op 0413-338975
  2. Vul het retourformulier in.

In beide gevallen nemen we binnen enkele dagen contact met je op om een ophaalafspraak te maken. Je hoeft Wave niet opnieuw in te pakken, dus dat scheelt weer. Binnen twee weken nadat we het matras hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag teruggestort.

10 jaar garantie

We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van ons matras en daarom krijg je er 10 jaar garantie op.

Lees de voorwaarden

Zoek een winkel in de buurt