Home

Wave
Wave Light
Tijk

De tijk van Wave heeft de looks en is volledig afritsbaar. En omdat die 100% van polyester is, was je de tijk gewoon op 60 graden. Zo houd jij je bed heerlijk fris en schoon. Beter!

Doorsnede

24 centimeter

Aircomfort®

De toplaag van Wave kun je draaien. Als je houdt van een harder matras draai de witte kant naar boven en als je houdt van zachter de paarse. Slim!

Opencellig traagschuim

Dat klinkt wetenschappelijk, en dat is het ook. Dit schuim is namelijk ontwikkeld door de slimmeriken van NASA. Het zorgt voor een goede drukverdeling van alle drukpunten in de matras. Door de opencellige structuur keert het razendsnel terug in z’n oude vorm, waardoor het matras comfortabel aanvoelt bij de eerste aanraking. Dus wat je lichaamsbouw ook is: op Wave lig je altijd goed. Lekker!

Koudschuim

De kern van Wave is gemaakt van stevig koudschuim met 5 comfortzones. Die geven je ondersteuning op de goede plekken. Bij je heupen en schouders zijn deze zones wat zachter ingesteld en bij je rug juist wat steviger. Als je extra ondersteuning wilt, draai je deze laag gewoon om. Simpel!

Onderkant

Om te voorkomen dat je Wave matras wegglijdt, zit er aan de onderkant van de tijk een anti-sliplaag. Dankzij de handvatten kun je Wave makkelijk verplaatsen. Handig!

rating image
Tijk

De tijk van Wave heeft de looks en is volledig afritsbaar. En omdat die 100% van polyester is, was je de tijk gewoon op 60 graden. Zo houd jij je bed heerlijk fris en schoon. Beter!

Doorsnede

18 centimeter

HR Schuim

Wave Light is gemaakt van super elastisch schuim met maar liefst 7 comfortzones. Het toffe is dat je er in een handomdraai een zacht of juist hard matras van maakt. Als je houdt van een lekker zacht matras met voldoende ondersteuning leg je de witte kant naar boven. En de groene leg je naar boven als je van een stevig matras houdt. Lekker!

Ventilatiekanalen

Wave Light heeft ventilatie-kanalen. En dat is niet zomaar, ze zorgen namelijk voor een goede vochtregulatie en dat de temperatuur in je bed aangenaam blijft. Fijn!

Color your day. Sleep on a wave.

Het geheim van een perfecte dag, is een matras dat zich vormt naar jouw lijf. En dat is precies wat Wave doet.
Ontworpen door de designers van M line. Wave geeft je leven elke dag meer kleur.

Bestel Wave nu!

Proefslapen

125 nachten proefslapen

Als je een nieuw matras koopt, wil je daar vaak nog even een nachtje over slapen. Omdat wij dat wat weinig vinden, mag je maar liefst 125 nachten proefslapen op Wave. Zo weet je zeker dat je de juiste matras hebt.

Is Wave toch niet het ideale matras voor jou en wil je hem gratis terugsturen? Dat kan op twee manieren:

  1. Bel met ons op 0413-338975
  2. Vul het retourformulier in

In beide gevallen nemen we binnen enkele dagen contact met je op om een ophaalafspraak te maken. Je hoeft Wave niet opnieuw in te pakken, dus dat scheelt weer. Binnen twee weken nadat we het matras hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag teruggestort.

10 jaar garantie

We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van ons matras en daarom krijg je er 10 jaar garantie op.

Lees de voorwaarden

Zoek een winkel in de buurt