Bestellen & betalen

Betaalmethodes

  • iDEAL;

Uw bestelling betaalt u heel eenvoudig met iDEAL. Dit betekent dat u het bedrag online voldoet via internetbankieren. Betalen via iDEAL is mogelijk bij de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, Knab, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Bij uw online bestelling, selecteert u de betaalmethode iDEAL. U wordt dan doorgeleid naar uw eigen internetbankieromgeving; hier staat de betaling voor u klaar. Nadat u de stappen hebt doorlopen, wordt het bedrag direct van uw rekening afgeschreven. Vervolgens keert u automatisch terug naar onze website waar u uw bestelbevestiging vindt. Deze ontvangt u ook per e-mail.

  • Master- en Visacard;

Online kunt u de bestelling ook betalen met Mastercard of Visacard. Dit is eenvoudig en veilig. Bij het afronden van uw online bestelling, selecteert u de betaalmethode Visa of Mastercard. Als u alle gegevens hebt ingevuld, keert u automatisch terug naar onze website waar u uw bestelbevestiging vindt. Deze ontvangt u ook per e-mail. Het bedrag ziet u terug op uw volgende betalingsoverzicht. U kunt dit bedrag controleren voordat het van uw rekening wordt geboekt.

  • SEPA Bankoverschrijving;

Met de Europese Overschrijving (ook wel: SEPA Credit Transfer) kun je als zakelijke partij of consument euro-betalingen doen, zonder dat hierbij onderscheid wordt gemaakt tussen binnenlandse betalingen en grensoverschrijdende betalingen naar andere SEPA landen. De Europese Overschrijving maakt het net zo makkelijk om euro’s te betalen naar een Nederlandse bankrekening, als een rekening bij een buitenlandse bank. Betalen kan vanaf iedere betaalrekening bij een bank binnen het SEPA gebied naar iedere betaalrekening bij een andere bank binnen dit gebied. U hoeft uw betaalrekeningen voor euro-betalingen in principe niet meer bij een Nederlandse bank aan te houden.

  • Paypal;

Gebruik bij uw online bestelling uw digitale portemonnee van PayPal. Een veilige en handige betaalmethode, waarbij u niet steeds uw credit card gegevens of random reader nodig hebt. Het enige wat u nodig hebt is een e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Betalen met PayPal is bij Wave altijd gratis. Kies in het winkelmandje voor betaling met PayPal en u wordt doorgestuurd naar de website van PayPal. Log in met uw account en bevestig de betaling.

  • Achteraf betalen.

Bij de betaalwijze “betalen op rekening” heb je tijd tot 14 dagen na ontvangst van het pakket om de factuur te betalen. Zo kun je eerst bepalen of je het matras wilt houden of deze  wilt retourneren. De betaling dient doorgevoerd te worden via een overschrijving, dit kan bijvoorbeeld ook via internetbankieren.  Per e-mail ontvang je de bankgegevens van Wave by M line. In deze e-mail staat ook wat en voor wanneer je moet betalen. Als je binnen het betalingstermijn van 14 dagen besluit om artikelen te retourneren, hoef je niet te betalen. Als je na deze 14 dagen besluit om iets te retourneren, verzoeken wij je om de volledige factuur te betalen. De retourperiode is 125 dagen. Nadat wij je retourzending ontvangen hebben storten wij het door jou teveel betaalde bedrag terug op je rekening. Het is belangrijk om het bestelnummer en je gegevens mee te sturen bij de transactie. Dit kan in de vrije mededelingen.

Het aanbod

Bij ieder product dat je via www.wavebymline.nl koopt, worden de volgende gegevens vermeld:
• De prijs van het product. Deze prijs is inclusief btw.
• Als het een tijdelijke aanbieding is: de geldigheidsduur van de bij het product vermelde prijs.
• Het al dan niet van toepassing zijn van een herroepingsrecht (zie ook verderop: ‘jouw herroepingsrecht’).
• Een omschrijving van de voornaamste kenmerken van het product.
• De garantietermijn.

Voor vragen over het product kun je contact leggen met Customer Service.

Het plaatsen van je bestelling

Je kunt jouw bestelling zelf online plaatsen via de webwinkel van Wave. Wave wordt altijd door een pakketdienst bij het opgegeven adres bezorgd. Meer informatie over de levering en de leveringsvoorwaarden vind je verderop in deze online verkoopvoorwaarden.

Bestelbevestiging

Indien je het aanbod langs elektronische weg hebt aanvaard, bevestigt de ondernemer onverwijld langs elektronische weg de ontvangst van de aanvaarding van het aanbod. Zolang de ontvangst van deze aanvaarding niet door DBC Nederland /Wave is bevestigd, kan de consument de overeenkomst ontbinden.

Direct na jouw bestelling ontvang je via e-mail een orderbevestiging. Hierop tref je onder andere een ordernummer aan. Houd dit nummer bij de hand als je vragen hebt over jouw order. De overeenkomst op afstand komt tot stand op het moment dat je de orderbevestiging ontvangen hebt. Ontvang je geen orderbevestiging? Controleer dan eerst of deze in jouw spambox terechtgekomen is. Als dat niet het geval is, neem dan alstublieft contact op met de Customer Service. Wij controleren dan of wij jouw bestelling ontvangen hebben.

Bestelling wijzigen/annuleren

Het is niet mogelijk om de bestelling te wijzigen of annuleren na bevestiging van jouw order. Mocht je het product toch niet wensen te ontvangen, dan kun je het matras direct retourneren na ontvangst.