Levering

Wave wordt gratis bij je thuisbezorgd binnen 1 tot 3 werkdagen in Nederland én België!

We hebben het matras voor je vacuüm gezogen en opgerold, waardoor we Wave kunnen leveren in een handige doos. Het enige wat je thuis nog hoeft te doen, is hem uitpakken. Na een minuut of tien is Wave al klaar voor het betere slaapwerk!

 

Het bezorgen van jouw bestelling

DBC Nederland zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten en bij de beoordeling van aanvragen tot verlening van diensten. Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan ons kenbaar heeft gemaakt.

De levertijd

We doen onze uiterste best om te voldoen aan de gecommuniceerde levertermijnen. Echter overschrijding van een termijn geeft de consument geen recht op schadevergoeding. De levertijd, die op de website wordt vermeld, vangt aan op het moment dat je van ons een orderbevestiging ontvangen hebt. Het kan voorkomen dat het onverhoopt, als gevolg van grote drukte of andere omstandigheden, niet lukt jouw bestelling binnen de op onze website aangegeven levertijd bij je te bezorgen. Dan ontvang je hiervan bericht.

Het tijdstip van levering

De producten worden via PostNL bij je bezorgd, hierdoor kunnen wij je helaas niet exact informeren over de leverdag en levertijd, aangezien wij dit transport hebben uitbesteed. Je ontvangt wel een Track & Trace-nummer waarmee je de levering door PostNL kunt volgen.

Bezorgadres wijzigen

Het is niet mogelijk om het opgegeven adres te wijzigen na bestelling.